Retourbeleid

 

 1. Stuur een email naar sneakerbaba.nl@gmail.com met je naam en bestelnummer. U ontvangt dan een email van ons met verdere instructies over uw retourzending.
 2. Nadat de bestelling is geplaatst en betaald is, is annuleren niet mogelijk.
 3. Wij adviseren u om de retour naar ons te verzenden met een verzekerde en traceerbare verzendservice.
 4. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, zullen wij uw retourzending binnen 5 werkdagen verwerken. Daarna betalen wij terug. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat uw geld is teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode.
 5. Ruilen is niet mogelijk. als u een andere maat wilt kunt u een nieuwe bestelling plaatsen.
 6. Sneakers die wij op verzoek van een aanvraag hebben verkocht kunnen niet worden geretourneerd.
 7. LET OP! heeft u besteld via Klarna of in3 en wilt u de bestelling retourneren, dan moeten wij alsnog 4% over het totale bedrag van de bestelde sneakers betalen aan Klarna of in3, en zullen wij dit bij uw terugbetaling in mindering brengen.
 8. Als u nog vragen hebt over het retourproces, neemt u dan contact met ons op via sneakerbaba.nl@gmail.com

 

Voorwaarden voor retourneren

 • U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Let op, dit betekent dat uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst naar ons geretourneerd moet worden. Bestellingen die niet binnen 14 dagen naar ons worden geretourneerd, zijn niet in aanmerking voor een terugbetaling.
 • De sneakers met de sneakerdoos en alle toebehoren moeten in hun originele staat, dat betekent ongedragen, niet vies gemaakt en niet gecreased (gekreukeld) worden geretourneerd, met onze SNEAKER BABA tags nog aangehecht. Indien er sporen van gebruik zichtbaar zijn, worden retourzendingen ongeldig verklaard.
 • De sneaker doos moet onbeschadigd blijven (tenzij bij de verkoop al stond aangegeven dat de doos schade heeft). 
 • De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de rekening van de klant.
 • Indien uw retourzending niet in behandeling kan worden genomen, ontvangt u binnen 5 dagen een email van ons met de reden hiervan. Wij zullen dan de geretourneerde bestelling op uw kosten terug sturen.
 • Mocht u, ondanks onze zorgvuldige inspectie van alle sneakers voor verzending, vast stellen dat uw bestelling schade vertoont, neemt u dan direct bij ontvangst van de bestelling contact met ons op en stuurt u ons een foto van de gebreken naar sneakerbaba.nl@gmail.com. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om samen met u een gepaste oplossing te vinden. Dit kan o.a. door het omruilen van het artikel, het uitzoeken van een ander artikel of het terugbetalen van uw aankoopbedrag na ontvangst van het geretourneerde artikel.